Такой інфармацыяй падзяліўся намеснік міністра сельскай гаспадаркі і харчавання Ігар Брыло. Хлебапячэнне – магутная галіна. Яе развіццё справа не толькі прэстыжу, але і харчовай бяспекі. Нам удалося захаваць лепшыя традыцыі і яшчэ прымножыць. У 90-я выпускалі толькі некалькі найменняў хлеба, нас называлі "зонай рызыкоўнага земляробства". А сёння мы вырошчваем столькі збожжа, што на ўласным караваі можам зарабляць валюту. На сёння хлеб пякуць 43 абласныя заводы. Плюс больш за 400 гандлёвых аб'ектаў абзавяліся невялікімі пякарнямі.
تم إعداد قضية المعلومات على أساس المواد الراديو البيلاروسية الخاصة، وكالة المعلومات بيلتا ومصادر أخرى.